Înscriere Faberlic România clienţi şi reprezentanţi

Oferta Faberlic România este unică. Faberlic este o firmă de vânzări directe. În magazinul online Faberlic România găsiţi sute de produse. După înscriere Faberlic România veţi beneficia de discount. După înscriere Faberlic România este necesar să vă activaţi contul pentru a beneficia de reducerea de 20%. După activare veţi primi un catalog gratuit de la coordonatorul în structura căruia vă înscrieţi. Broşura gratuită nu este primită de la firmă. Catalogul Faberlic gratuit este cumpărat, apoi pus în plic şi timbrat, expediat de consultantul Faberlic la care vă activaţi contul.

Produsele Faberlic sunt disponibile în România prin intermediul magazinului online. Pot fi cumpărate cu reducere de 250% dacă le includeți într-o comandă de minim 80 de lei. Toate produsele cosmetice Faberlic sunt de calitate, conforme cu toate normele europene.

www.Faberlic.ro inscriere

Despre Faberlic România

Firma Faberlic a revenit în România din anul 2017. Este o firmă de vânzări directe ce are un plan de marketing unic în România. Faberlic – este cea mai mare companie rusească de vânzari directe, producător de produse cosmetice unice și brevetate pe bază de oxigen, care distribuie oxigenul în straturile adânci ale pielii. De asemenea, în seria de produse Faberlic se află întreaga gamă de produse pentru îngrijirea pielii și părului, parfumuri franțuzești de excepție, produse cosmetice decorative, produse pentru casă și sănătate, lenjerie și ciorapi, îmbrăcăminte modernă. Toate aceste produse pot fi consultate în catalogul Faberlic în vigoare cât şi în cel viitor.

Istoric Faberlic

În anul 2003 Compania s-a lansat pe piața internațională, iar acum sunt deschise reprezentanțe Faberlic în 24 de țări ale lumii, iar produsele sunt livrate în 42 de țări. Faberlic înseamnă 25 de milioane de consumatori, care folosesc cu plăcere în fiecare zi produsele noastre în Europa și Asia!

Compania dispune de 30 de brevete și se află în ratingul “Top 100 al celor mai mari companii cosmetice din lume”.

Faberlic este sponsorul organizației ecologice “EKA”, care realizează programele “Orașele verzi” și “Mai mult oxigen!”. În cadrul acestor programe pe teritoriul Rusiei au fost plantați peste 10 milioane de copaci.

Producţia Faberlic

Faberlic are producție proprie, bazată pe standarde europene de calitate, este echipată cu cele mai moderne și mai ecologice echipamente, linii automatizate de producție, împachetare și ambalare a produselor cosmetice. După nivelul potențialului capacității și amploarea suprafețelor de producție, fabrica Faberlic intră în categoria celor mai mari întreprinderi cosmetice din Rusia. În prezent peste 6000 de produse Faberlic în game şi linii diferite sunt prezentate în magazinul online, cele mai multe şi în România.

Cosmetice Faberlic România

În magazinul online Faberlic România găsiţi cele mai multe dintre produsele firmei. Faberlic se distinge prin activitatea sa în domeniul cercetărilor științifice. Rezultatele acestor cercetări le materializăm în produse cosmetice inovatoare, care oferă tinerețe și sănătate pielii noastre.

Faberlic împărtășește o abordare științifică față de rețetele și producția de cosmetice, folosind ingrediente de cea mai înaltă calitate, care sunt livrate de cei mai mari producători de materii prime. Dar marele atu al cosmeticelor noastre este complexul unic de oxigenare (Aquaftem®, Novaftem – O2™), capabil să furnizeze suplimentar oxigen direct în celulele pielii.

Faberlic România

Faberlic România şi-a deschis reprezentanţa la Bucureşti în iunie 2017. Din acest an compania şi-a dezvoltat structura de vânzări directe din România. Din 2017 s-au dezvoltat mai mulţi directori de structuri Faberlic, inclusiv directori de aur. Planul de marketing Faberlic România este unic. Un plan foarte dezvoltat, complex, total diferit de orice altă firmă MLM de cosmetice din ţara noastră.

Produsele Faberlic pot fi cumpărate din România, prin magazinul online, cu reducere de 20%. Pentru a beneficia de acest discount este necesar să vă activaţi contul în magazinul online şi să faceţi o comandă de minim 80 de lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!