Faberlic: cum plasez comanda

Comanda Faberlic se plaseaza relativ usor. Prima data comanda Faberlic este un pic mai greu de lansat. Insa daca veti urmari acest tutorial veti face comanda cu usurinta. Pornim de la ideea ce aveti deja un cont Faberlic. Asta inseamna ca deja ati trecut de etapa de inscriere Faberlic. Si, de asemenea, v-ati activat contul Faberlic. Comanda Faberlic se lanseaza dupa ce aveti un cont activ in magazinul online.

Precizez de la bun inceput ca acest tutorial este pentru comanda Faberlic cu plata ramburs. Pentru ca sunt doua optiuni de plata pentru comanda Faberlic. Aveti optiunea de plata Express si cea de plata Ramburs. Aceste explicatii din acest articol sunt pentru plata ramburs. Primul pas si cel mai important inainte de a incepe plasarea comenzii: consultati catalogul Faberlic. Notati-va pe o hartie codurile produselor pe care doriti sa le plasati in comanda. Copiati corect aceste coduri Faberlic pentru ca o sa aveti nevoie de ele.

Plata ramburs Faberlic

Plata ramburs presupune plata in numerar la primirea coletului, la receptia comenzii. Faberlic are pentru Romania doua optiuni de plata: plata cu cardul (express) sau plata ramburs. Dintre cele 42 de tari unde vinde produs Fabrlic, Romania este singurra tara une exista si posibilitatea platii ramburs. In toate celelalte tari comanda Faberlic se plateste doar cu cardul. Comanda Faberlic se lanseaza dor din cabinetul personal. Explicatiile de mai jos sunt pentru comanda Faberlic cu plata ramburs, primirea comenzii la adresa (nu la pick-up point).

Lansare comanda Faberlic

In prima etapa trebuie sa va logati in contul Faberlic, apoi dati click sus in dreapta pe „Cabinet personal”. Apoi pe intocmeste comanda >> comanda rapida. Selectati „livrare la adresa„. Ajungeti la formularul din imaginea de mai jos pe care il completati/ verificati adresa si bifati „DPD Ramburs Romania”.

Intocmire comanda Faberlic

In formularul de comanda completati cu grija (sau corectati) adresa completa, codul postal etc. Cand faceti acest lucru prima data adresa de livrare se va salva. Este necesar sa completati din nou adresa (desi o aveti deja completata la inscriere). Pentru ca este posibil sa doriti livrarea in alta parte, respectiv la alta adresa.

Selectare plata Ramburs Faberlic

Selectare Plata Ramburs

Dupa ce finalizati aceasta etapa, in coltul din dreapta jos dati click pe „continua”. Veti ajunge in pasul prim de plasare a comenzii, respectiv adaugarea produselor in cosul de cumparaturi.

Plasarea comenzii faberlic isi urmeaza apoi cursul. Este important ca in al doilea pas al comenzii sa urmariti ofertele. Dati click peste tot. ofertele Faberlic au o culoare speciala.

Daca ati optat pentru plata ramburs, la finalul comenzii IGNORATI SOLICITAREA DE PLATA.

Cum verific plasarea comenzii Faberlic?

Dupa ce ati finalizat de plasat comanda reveniti in ca binetul personal (click dreapta sus). Coborati la jumatatea paginii. Trebuie sa vedeti datele comenzii (in curs de ambalare). Daca vedeti datele comenzii salvate inseama ca ea se proceseaza. Graficul pentru transportul Faberlic este de doua ori pe saptamana din Letonia (in Romania). Dupa ce ajung coletele la sediul Reprezentantei Faberlic in Romania coletele sunt expediate prin curierul rapid DPD.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!