Catalog Faberlic România C4

Cel mai căutat catalog Faberlic România este cel de mărţişor. Catalogul Faberlic pentru luna martie s-a epuizat încă înainte de a începe campania. Puteţi însă consulta noul catalog Faberlic în limba română chiar pe acestă pagină. Catalogul online Faberlic este identic cu broşura tipărită. Multe produse noi în broşura de mărţişor dar şi produse noi. Un nou set de plasturi de slăbire este prezent în noua broşură. Este vorba de plasturi de slăbit ce se aplică pe zonele dorite. Sunt diferiţi de plasturii de slăbire ce se aplică pe burtă, în zona buricului. Noul set include 24 de plasturi de slăbit. Produs cosmetic de întreţinere a corpului c epoate fi cumpărat la un preţ special pe perioada campaniei 4 Faberlic.

www.Faberlic.ro inscriere

Catalog Faberlic în românăProdusele din noul catalog Faberlic România pot fi cumpărate cu reducere după activarea contului în magazinul online. Achiziţionând direct produsele Faberlic veţi avea o reducere de 20%. Acest discount se aplică pentru toate comenzile de minim 80 de lei. Dacă nu aveţi cont Faberlic activat completaţi formularul de înregistrare dând click pe bannerul de mai jos. După ce veţi completa formularul de înregistrare Faberlic veţi primi doua SMS-uri cu care vă activaţi contul personal.

Un catalog Faberlic este valabil pentru perioada unei campanii. Iar o campanie obişnuită durează 3 săptămâni. Catalogul pe care îl prezentăm în fereastra de mai jos este valabil pentru comenzi în perioada 26 februarie – 18 martie 2018. 340 de pagini pentru o campanie specială.

Catalog Faberlic România C4

Catalogul Faberlic România pentru perioada februarie -martie poate fi consultat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Puteţi mări acest catalog virtual pe tot ecranul telefonului mobil sau al tabletei. Pentru a răsfoi paginile catalogului online daţi click pe săgeţile laterale.

Catalog gratuit Faberlic

Catalogul gratuit Faberlic îl primiţi o singură dată. Nu este oferit de firmă. Catalogul gratuit Faberlic este trimis de mentorul (consultantul) la care se face activarea contului. Consultantul nu este obligat să vă trimită catalogul gratuit. De aceea este bine să vă asiguraţi că vă activaţi contul la un lider. Doar liderii de reţea Faberlic oferă cataloage gratuite. Aceste cataloage sunt cumpărate de lideri, la fel şi timbrele. Expedierea este suportată integral de mentorul Faberlic la care vă înscrieţi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!